Ubytovanie v blízkosti termálneho kúpaliska s aquaparkom vo Veľkom Mederi

E-mail bol úspešné odoslaný.
E-mail sa nepodarilo odoslať.
E-mail sa odosiela.

Rýchla rezervácia

Príchod Odchod Počet osôb Meno Telefón E-mail

Termálne kúpalisko – THERMALCORVINUS

Termálne kúpalisko – THERMALCORVINUS vo Veľkom Mederi bolo otvorené širokej verejnosti v roku 1974 na báze dvoch termálnych prameňov s liečivou vodou o teplote 57 – 68°C. Chemické zloženie geotermálnej vody je podobné piešťanským prameňom a vykazuje liečivé účinky na pohybové ústrojenstvo, kĺby a má regeneračné účinky na organizmus človeka. Zariadenie prešlo viacerými vývojovými etapami až, dospelo k súčasnému stavu kvality poskytovaných služieb. V roku 2004 sme otvorili letnú sezónu v celkove zrekonštruovanom areáli s obchodno – marketingovým názvom TERMÁLPARK – termálne kúpalisko Veľký Meder. Areál disponuje dvoma jednotlivo oddeliteľnými časťami.  Zariadeniami na letnú sezónu v období od 1. mája až do 30 septembra a zariadeniami slúžiacimi návštevníkom každý deň v roku.

Krytý rekreačný komplex s celoročnou prevádzkou denne od 9.00 do 21.00 hod. je tvorený z dvoch samostatných hoci navzájom prepojených častí.

Krytý bazén je v prevádzke od roku 2001 a obsahuje plavecký bazén atypického tvaru s rozlohou 300 m², hĺbkou vody 1,2 m a teplotou 30 C. V strede bazéna sa nachádza vyvýšený perličkový bazén s teplotou vody 33°C a na okraji plaveckého bazéna je detský bazén s teplotou vody 33°C. K týmto bazénom prislúcha šatňa s 300 skrinkami rozdelená na pánsku a dámsku časť, z ktorej je prístup cez sprchy priamo k bazénom. V tejto krytej časti je umiestnená aj klasická fínska sauna a espresso.

Druhá časť komplexu s celoročnou prevádzkou je zrekonštruovaný polokrytý bazén v prevádzke od júna 2004. Celková plocha bazéna so sedadlami po celom obvode a vodotryskami je 550 m², z ktorej je 1/3 krytá a ostatná časť otvorená, prístupná cez otvor v stene z krytej časti. Otvorená časť poskytuje bizarnú možnosť kúpania pod ochranou sálajúcej pary aj v najtuhšej zime, vonku v prírode. Teplota vody v bazéne je 38 – 40°C, hĺbka 0,96 m. Súčasťou novozrekonštruovanej časti je šatňa so 400 skrinkami aj kabínkami, saunacentrum so 4 saunami (infra, parná, bylinková, fínska), s masážnou vaňou (jakuzi), vertikálnym bisoláriom, sprchami, relaxačná masáž, pedikúra, manikúra, bahenné zábaly, mikromasáž tváre, rýchloobslužná reštaurácia s barom.

Na otvorenom priestranstve 6 hektárového zatrávneného areálu s tieňom už odrastených okrasných stromov pre letnú turistickú sezónu v období od 1.5. až do 30.9. sú pre návštevníkov kúpaliska k dispozícii ďalšie 4 bazény: – rekreačný s plochou 520 m² a hĺbkou 30 – 160 cm, teplotou vody 30°C, – taliansky s tobogánom, plocha 300 m² hĺbka 80 – 160 cm, teplota vody 28°C, – športový – plavecký s plochou 1250 m², hĺbkou 220 cm, teplota 25°’C, – detský bazén s plochou 280 m², hĺbkou 30 cm, teplotou 33°C

Pre športové vyžitie a zábavu je ďalej k dispozícii: – ihrisko na plážový volejbal, – minigolf, – spevnená plocha na volejbal, nohejbal, futbal, – zábavné hracie prístroje, – letná reštaurácia so živou hudbou, – hojdačky, – lehátka …

Použitie všetkých 8 bazénov, tobogánu, športových ihrísk je v cene vstupenky.
Link: www.velkymeder.eu.sk

 

THERMAL CORVINUS

V THERMAL CORVINUS na Vás čaká zábava, oddych a dobrodružstvo!
Sme v prevádzke denne od 9:00 do 21:00 hod.
Srdečne Vás naďalej očakávame a prajeme Vám na našom kúpalisku chvíle plné oddychu a zábavy!
Link:  www.thermalcorvinus.sk

© 2015 Penzión *** Betty Tvorba web stránok Datacorp s.r.o.