Ubytovanie v blízkosti termálneho kúpaliska s aquaparkom vo Veľkom Mederi

E-mail bol úspešné odoslaný.
E-mail sa nepodarilo odoslať.
E-mail sa odosiela.

Rýchla rezervácia

Príchod Odchod Počet osôb Meno Telefón E-mail

Mesto Veľký Meder

Mesto Veľký Meder s 9 000 obyvateľmi sa nachádza v južnom cípe Západného Slovenska na medzinárodnej autodopravnej trase 10 km od hraničného prechodu v Medveďove. Mesto od 70 -tych rokov sa dostáva do povedomia vďaka termálnemu kúpalisku. Chemické zloženie geotermálnej vody podľa skúseností lekárov má priaznivé účinky na liečenie kĺbových ochorení, chrbtice a svalových únav a celkove prispieva k regenerácii organizmu. Vo Veľkom Mederi bol navŕtaný najhorúcejší prameň termálnej vody na území Slovenske republiky s teplotou 92°C .

Celý areál je situovaný v lese, ktorý ho obklopuje vo výmere cca 100 ha a poskytuje možnosť na prechádzky na udržiavaných lesných cestičkách.

Pre vyznávačov vodných športov ponúka dobré možnosti obľúbené rekreačné miesto obyvateľov mesta a vracajúcich sa turistov, jazero – štrkovisko pri meste so svojou 20 ha vodnou plochou a krásnou priezračnou vodou.
Kapacita kúpaliska je 5 500 osôb denne.

Mesto okrem autoturistov je prístupné pre každého záujemcu autobusovou a železničnou dopravou na linke Brati­slava – Komárno.

Mesto srdečne víta každého záujemcu túžiaceho po teplom, slnečnom počasí, utužovaní zdravia, oddychu a zábave.

© 2015 Penzión *** Betty Tvorba web stránok Datacorp s.r.o.