Szállás közel a medence vízi vidámparkja Nagymegyer

E-mail elküldése sikeres volt.
E-mail nem lehet elküldeni.
E-mailt küldeni.

Gyors foglalások

Érkezés Indulás Személyek száma Név Telefonszám E-mail

BETTY családbarát

Legbüszkébbek a nálunk érezhető és szinte tapintható családias hangulatra vagyunk. Épületeink tágasak, világosak, ember és természet közeliek.
Nagy öröm és dicséret számunkra, ha vendégeink nálunk szinte otthon és a legnagyobb kényelemben érzik magukat.

Barátságos éttermünk

Ettermünk befogadóképessége 100 fő. A terasztól néhány lépésre található a látványkonyhával felszerelt, fedett grillteraszunk, ahol kellemes nyári estéken nagyszerű élményt nyújt grillételeink, salátáink elfogyasztása. Az ízletes vacsora mellé finom borokat és hűtött csapolt söröket szolgálunk fel. Ideális helyszín kiemelt jelentőségű családi ünnepek megszervezésére. A rohanó mindennapokat néhány órára magunk mögött hagyva, összegyűlik a család, és mindenki együtt örül, ünnepel. Segítünk a szervezésben.

Stílusos szobáink

Változatos szobatípusokkal várjuk vendégeinket. Nem  zár magába minket egy többemeletes épület, hanem mint egy családi házban, egyik pillanatban még bent pihenünk, kávézunk, a következőben pedig máris a friss levegőn jövünk-megyünk. Ezt különösen egész kis gyermekekkel érkező vendégeink értékelik. A két emelet között működő lift is csak vendégeink kényelmét szolgálja.

© 2015 Penzión *** Betty Tvorba web stránok Datacorp s.r.o.